Ειδήσεις

Published on April 1st, 2014 | by fileto

0

Εξώδικο για τη “λίστα Νικολούδη” κατά Νεράντζη από Χατζηλαζάρου

Την παρακάτω εξώδικη δήλωση-διαμαρτυρία κατά του βουλευτή της ΝΔ και προέδρου της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, Αναστάσιου Νεράντζη απέστειλε ο Δήμαρχος Δοξάτου Δράμας, Αναστάσιος Χατζηλαζάρου, όπως δημοσιεύει η ιστοσελίδα «perifereianews.com». Αναλυτικά:

«ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΣ

Αναστασίου Χατζηλαζάρου, Δημάρχου και κατοίκου Δοξάτου Δράμας.

ΚΑΤΑ

Αναστασίου Νεράντζη, βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και προέδρου της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟ

1) κ. Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αντώνιο Σαμαρά
2) κ. Δημήτριο Σταμάτη, Υπουργό Επικρατείας
3) κ. Πρόεδρο ΠΑ.ΣΟ.Κ., Ευάγγελο Βενιζέλο
4) κ. Πρόεδρο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Αλέξανδρο Τσίπρα
5) κ. Πρόεδρο Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παναγιώτη Καμμένο
6) κ. Πρόεδρο Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη
7) κ. Γενικό Γραμματέα Κ.Κ.Ε., Δημήτριο Κουτσούμπα
—————————————————————————————————————-

Αξιότιμε κύριε,

Σύμφωνα με δημοσιεύματα και αναρτήσεις σε ιστοσελίδες του διαδικτύου «διοχετεύθηκε» η πληροφορία ότι μετά τις καταγγελίες σε βάρος σας περί «εξαφανίσεως» της περιβόητης λίστας Νικολούδη όπου κατά φημολογία περιέχονταν ονόματα Δημάρχων κατηγορουμένων για διαφθορά, αναγκασθήκατε να τη δημοσιεύσετε στις 30/03/2014, με την ιδιότητα του προέδρου της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, θέση την οποία κατέχετε, στην οποία περιλαμβάνονται τα ονόματα 81 αιρετών της αυτοδιοίκησης (Δημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, Περιφερειαρχών και Περιφερειακών Συμβούλων).

Επειδή με έκπληξη και δικαιολογημένη αγανάκτηση αντιλήφθηκα ότι συμπεριλαμβάνομαι στα 81 ονόματα που φέρεται να δώσατε στη δημοσιότητα, ενώ κατάπληξη μου προκαλεί το γεγονός ότι γνωστοποιήσατε στον Τύπο (κατ’ επιλογή άραγε;), μόνο 81 ονόματα, μολονότι σύμφωνα πάντοτε με δημοσιεύματα του Τύπου η περιβόητη λίστα Νικολούδη περιελάμβανε γύρω στα 500 ονόματα.

Επειδή στην ύποπτη περίοδο που διάγουμε γενικώς και στην προσπάθεια απομυθοποίησης της πολιτικής και των πολιτικών, ενόψει και των αυτοδιοικητικών εκλογών, συμβάλατε κ. Νεράντζη τα μέγιστα, αναίτια και χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο στη διαπόμπευσή μου και στον κλονισμό της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μου στο πρόσωπό μου, καθόσον ούτε για χρηματισμό φαίνεται να κατηγορούμαι στη λίστα σας, ούτε για διασπάθιση δημοσίου χρήματος, ούτε για παράνομο πλουτισμό.

Επειδή το μόνο «αδίκημα» που φέρεται να διέπραξα κατά την απαράδεκτη λίστα σας είναι ότι δεν υπέβαλα δήλωση πόθεν έσχες. Και αυτό όμως κ. Νεράντζη είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΨΕΥΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟ, αφού σας ενσωματώνω και σας συνυποβάλλω με την παρούσα εξώδικη δήλωσή μου, τις δηλώσεις του πόθεν έσχες του 2011 και 2012 καθώς και τα αποδεικτικά αποστολής, από όπου φαίνεται ότι νομίμως σας απεστάλησαν.
Επίσης σας γνωρίζω ότι οι σχετικές δηλώσεις μου είναι ανηρτημένες από το Σεπτέμβριο του 2013 στο διαδίκτυο, όπως προβλέπεται από το Νόμο.
Επειδή προφανώς πέσατε θύμα παραπληροφόρησης των υπαλλήλων σας που δεν σας ενημέρωσαν σωστά όπως όφειλαν και σας ΕΞΕΘΕΣΑΝ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ.

Επειδή κ. Νεράντζη είστε έμπειρος πολιτικός και γνωρίζετε εκ της θέσεώς σας πόσο εύκολα μπορεί, χωρίς λόγο και αιτία να κατηγορηθεί ένας πολιτικός, ιδιαίτερα σήμερα, είμαι μάλιστα απολύτως πεπεισμένος ότι αντίστοιχα υπεστήκατε κατά τη μεγάλη σας πολιτική διαδρομή και εσείς, χωρίς να φταίτε, από τους πολιτικούς σας αντιπάλους. Γι αυτό δεν περίμενα από εσάς και από την Επιτροπή που ηγείσθε ελαφρά τη καρδία, να δημοσιεύσετε ένα τόσο συκοφαντικό και δυσφημιστικό κείμενο σε βάρος μου.

Επειδή για αυτό θα ήθελα να είστε τόσο εσείς όσο και η Υπηρεσία που προΐσταστε πιο προσεκτικοί και να με εκθέσετε χωρίς λόγο.
Επειδή ασκώ έντιμα το λειτούργημα του Δημάρχου πάνω από 8 συναπτά έτη και χαίρω της εκτιμήσεως των συμπολιτών μου (μπορεί να δέχομαι πολιτικές βολές όπως όλοι αυτοί που πολιτεύονται), πάντως κανένας δεν τόλμησε να αμφισβητήσει την καθαρότητα και εντιμότητά μου, πράγμα που παραδέχονται και οι πολιτικοί μου αντίπαλοι.

Επειδή τίποτα δεν έχω να κρύψω ΣΑΣ ΖΗΤΩ να ελεγχθεί έστω και κατ’ εξαίρεση η περιουσιακή μου κατάσταση και να ανοίξουν οι όποιοι τραπεζικοί μου λογαριασμοί, θέτοντας έτσι τον εαυτό μου στη διάθεση της Υπηρεσίας σας.

Αξιότιμε κύριε,

Επειδή η οικογένειά μου είναι ανάστατη μετά τα συμβάντα αυτά αφού δεν είναι και ό,τι καλύτερο να φιγουράρει το όνομά μου ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ κάτω από έναν «κάδο πλυντηρίου γεμάτο με ευρώ», σύμφωνα με αντίγραφο της ιστοσελίδας «Aftodioikisi.gr» που σας επισυνάπτω.

Επειδή κατόπιν των ανωτέρω, διαμαρτυρόμενος για τη συμπεριφορά σας, σας προσκαλώ να αποκαταστήσετε την αλήθεια, όσον αφορά το πρόσωπό μου και σας καλώ εντός πέντε (5) ημερών να το πράξετε, δημοσιεύοντας τα αληθή σε όλες τις εφημερίδες και τις ιστοσελίδες του διαδικτύου που δημοσίευσαν ή θα δημοσιεύσουν τη δήθεν λίστα σας.

Επειδή εάν δεν το πράξετε θα είστε κοινός συκοφάντης, απαράδεκτος για τη μέχρι τώρα στάση σας και επιφυλάσσομαι για τα περαιτέρω νόμιμα δικαιώματά μου.

Ήδη οι πληρεξούσιοι δικηγόροι μου έλαβαν εντολή για την υποβολή μηνύσεως για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος σας, καθώς και αγωγής για την προσβολή της προσωπικότητάς μου.

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα σε αυτόν που απευθύνεται αντιγράφοντάς την ολόκληρη στην έκθεση επίδοσης που θα συνταχθεί.

Δράμα, 30 Μαρτίου 2014

Ο δηλών και προσκαλών

Αναστάσιος Χατζηλαζάρου,
Δήμαρχος Δοξάτου Δράμας».


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑