Ειδήσεις

Published on April 12th, 2014 | by fileto

0

Συλλήψεις διακινητών παράνομων μεταναστών στη Θράκη

ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ

Συνελήφθησαν χθες (11-4-2014) το πρωί, στο 7ο χλμ της Εθνικής Οδού Κομοτηνής – Ξάνθης, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 45 και 20 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες. Πέντε (5) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Συρίας και ένας (1) υπήκοος Ιράκ.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες, που επέβαιναν οι δύο αλλοδαποί διακινητές, εντόπισαν, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους προωθούσαν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των 40 Ευρώ και τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης.

ΣΤΟ ΛΥΚΟΦΩΣ ΕΒΡΟΥ

Συνελήφθη χθες (11-4-2014) το μεσημέρι, στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου (πλησίον Λυκόφως), απ ό αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, 24χρονος ημεδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο εσωτερικό του Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητου που οδηγούσε ο 24χρονος, διαπίστωσαν ότι προωθούσε στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για ληστεία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑