Ειδήσεις

Published on April 14th, 2014 | by fileto

0

Εκκαθάριση στα δημοτικά ραδιόφωνα μετά τις εκλογές

Ενα από θέματα που έχει βάλει κατ’ επανάληψη στο τραπέζι η τρόικα έχει να κάνει με τις σπατάλες που γίνονται στα κρατικά και δημοτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, όπως σημειώνει η ιστοσελίδα parapolitika.gr..

 

Στην κυβέρνηση αναφέρει, εξετάζουν σοβαρά και την περίπτωση ιδιωτικοποίησης, μετά από διαγωνισμό, των συχνοτήτων που έμειναν «κενές» μετά το κλείσιμο της Ραδιοτηλεόρασης. Αυτό αφορά κάποιες από τις περιφερειακές ραδιοφωνικές συχνότητες.Ενα άλλο θέμα είναι το κλείσιμο του καναλιού της Βουλής αν και ανθίστανται οι βουλευτές.

Το τρίτο θέμα που έχει βάλει η τρόικα έχει να κάνει με τη λειτουργία των δημοτικών ραδιοφώνων. Με βάση τα προβλεπόμενα, τα ραδιόφωνα που λειτουργούν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιά και σε άλλες περιοχές δήμων της χώρας, δεν μπορούν να συνεχίσουν με κρατική ή δημοτική επιχορήγηση, από τη στιγμή που έχουν ζημιές. Με απλά λόγια, το προσεχές διάστημα θα πρέπει να αναμένουν τη δεύτερη φάση εκκαθάρισης των Μέσων Ενημέρωσης που συντηρούνται αποκλειστικά από χρήματα των φορολογουμένων.

πηγη: http://www.parapolitika.gr


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑