Αθλητικά

Published on April 26th, 2014 | by fileto

0

Σκυταλοδρομία επωνύμων στην Κομοτηνή

Μπασκετμπολίστες, κωπηλάτες, κολυμβητές, αθλητές τους χάντμπολ και πολλών άλλων αθλημάτων, πέρα από αυτούς του στίβου, είναι έτοιμοι να πάρουν μέρος στον 1ο Αγώνα Σκυταλοδρομίας Δρόμου 10χλμ. “Thessaloniki Street Relays 2014” που διοργανώνεται στις 4 Μαΐου στην Θεσσαλονίκη. Πλάι τους, ετοιμάζονται να τρέξουν και πάλι, εκατοντάδες θεσσαλονικείς, όπως έκαναν άλλωστε και στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος.

Οι σύλλογοι Ερμής, Ηρακλής, ΧΑΝΘ, ΣΔΥΘ σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης και την ΔΕΘ διοργανώνουν τον 1ο αγώνα σκυταλοδρομίας δρόμου της Θεσσαλονίκης, που θα ξεκινήσει την Κυριακή 4 Μαΐου 2014 στις 17.30 με σημείο εκκίνησης και τερματισμού τη Νότια Πύλη της ΔΕΘ στην Πλατεία ΧΑΝΘ. Ο αγώνας αυτός, αποτελεί μέρος της σειράς αγώνων Βίκος Relays 2014 που ξεκίνησαν πριν 2 εβδομάδες από την Ραφήνα Αττικής και τώρα κάνουν την δεύτερη στάση τους στη Θεσσαλονίκη για να συνεχιστούν στις 11 Μαΐου στην Κομοτηνή.

Η κάθε ομάδα που θα πάρει μέρος στον αγώνα, θα αποτελείται από τέσσερις δρομείς, κάθε ένας από τους οποίους θα διανύσει απόσταση 2,5 χιλιομέτρων, τρέχοντας περιμετρικά γύρω από την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

πηγη: Τα Νέα


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑