Ειδήσεις

Published on April 27th, 2014 | by fileto

0

Παραποιούσαν εισιτήρια αστικών Καβάλας

Συνελήφθησαν, προχθες (25-4-2014) το πρωί, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 33, 28 και 16 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πλαστογραφίας και της απάτης .

Συγκεκριμένα, ο 16χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς, διότι επέβαινε σε αστικό λεωφορείο και έκανε χρήση παραποιημένου εισιτηρίου, του οποίου είχε αποσβεσθεί το μελάνι της προηγούμενης χρήσης του. Κατά τον έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή του 16χρονου, ακόμη ένα παραποιημένο εισιτήριο.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο 16χρονος προμηθεύτηκε τα παραποιημένα εισιτήρια, έναντι χρηματικής αμοιβής, από τον 28χρονο, ο οποίος εντοπίσθηκε λίγη ώρα αργότερα μαζί με τον 33χρονο και συνελήφθησαν, διότι βρέθηκαν στην κατοχή τους, πέντε (5) παραποιημένα εισιτήρια αστικού λεωφορείου.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του 28χρονου, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, πέντε (5) χρησιμοποιημένα εισιτήρια, ένα (1) παραποιημένο εισιτήριο και δύο (2) εισιτήρια.

Συνολικά κατασχέθηκαν οκτώ (8) παραποιημένα εισιτήρια, πέντε (5) χρησιμοποιημένα εισιτήρια και δύο (2) εισιτήρια.

Σημειώνεται ότι οι δύο δράστες, ηλικίας 28 και 33 ετών, έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των δραστών, θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας , ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑