Βαλκάνια

Published on April 27th, 2014 | by fileto

0

Ανεπιθύμητος ο Σόρος στη Θράκη για τον Κουίκ

«Μην τολμήσει ο οποιοσδήποτε είτε από τη συγκυβέρνηση είτε αυτοδιοικητικός παράγων της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, να ανοίξει τις πόρτες στον Τζωρτζ Σόρος. Είναι ανεπιθύμητος. Είναι εθνικά επικίνδυνος. Δεν θα βάλουμε στην ακριτική μας περιοχή τον άνθρωπο των UCK και τον άνθρωπο της Άγκυρας, που παρουσιάζεται ως μεγάλος “επενδυτής”, αλλά πίσω από τα σχέδιά του κρύβονται πολλές ύποπτες πτυχές» δήλωσε από τη Σαμοθράκη, όπου βρίσκεται για περιοδεία, ο βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ και υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης με τον Συνδυασμό εθνικού σκοπού «Μακεδονία Θράκη Ελλάδα μας».

Η δήλωση έγινε με αφορμή το αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο θέμα της εφημερίδας «ΤΟ ΠΑΡΟΝ» που αφορά στις μεθοδεύσεις της συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, σε αγαστή συνεργασία με γνωστούς τραπεζικούς και οικονομικούς παράγοντες που «τρώνε» από την γονατισμένη Ελλάδα των μνημονίων, να «βάλουν» στην Ελλάδα τον Σόρος.

Σχολιάζοντας περαιτέρω το σχετικό δημοσίευμα, ο Τέρενς Κουίκ είπε:

«Ο πιο ύποπτος “επενδυτής” μέσα στην παγκόσμια οικονομία της Νέας Τάξης πραγμάτων, συνομιλητής του Γιώργου Παπανδρέου και υπουργών της σημερινής συγκυβέρνησης, προφανέστατα με εντολή Σαμαρά – Βενιζέλου, δεν θα μετατρέψει την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη σε Κόσοβο. Αυτός ξέρει καλά το συγκεκριμένο παιχνίδι της κοσοβοποίησης. Αλλά εδώ στην ΑΜ-Θ δεν θα κυκλοφορήσουν τα “λερωμένα” δολάρια ή ευρώ του».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑