Ειδήσεις

Published on April 28th, 2014 | by fileto

0

Μαφιόζικη δολοφονία επιχειρηματία στην Ν. Χιλή Αλεξανδρούπολης

Οι δύο άγνωστοι είχαν στήσει καρτέρι σε 63χρονο γνωστό επιχειρηματία στο σπίτι του στην Ν. Χιλή Αλεξανδρούπολης και με μαφιόζικο τρόπο τον εκτέλεσαν στην κυριολεξία αρπαζοντας τα χρήματα τα οποία είχε επάνω του.

Ο επιχειρηματίας (ιδιοκτήτης καταστημάτων ζαχαροπλαστικής σύμφωνα με πληροφορίες) κάθε πρωί ακολουθούσε την ίδια διαδρομή για να πάει στην Αλεξανδρούπολη.

Έβγαινε στον κεντρικό δρόμο και από εκεί προς την πόλη. Και σήμερα έτσι έκανε. Μόνο που στην διασταύρωση της Εθνικής οδού τον περίμεναν δύο άτομα με μάσκες γύρω στις 8.45 π.μ. Μόλις έφθασε το αυτοκίνητο στο STOP ό ένας άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και πήρε τσάντα με χρήματα περίπου 8-10 χιλιάδων ευρώ.

Το θύμα βγήκε έξω από το αυτοκίνητο και απ’ ότι μας είπε αυτόπτης μάρτυρας συνεπλάκη με τον έναν για μικρό χρονικό διάστημα, ενώ ο δεύτερος τον πυροβόλησε πολλές φορές με 9αρι περίστροφο και δύο σφαίρες τον βρήκαν στην πλάτη που ήταν μοιραίες.

Ο επιχειρηματίας έπεσε κάτω και οι δύο δράστες με το πράσινο μηχανάκι που είχαν έφυγαν προς το κέντρο της Χιλής.

Ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο και η Αστυνομία, αλλά όταν ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ήταν αργά και απεβίωσε.

Η Αστυνομία ερευνά σχολαστικά την ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό των δύο δολοφόνων.

πηγη: Faros24


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑