Ειδήσεις

Published on April 28th, 2014 | by fileto

0

Ultimate Thassos Rally με Γερμανούς, Έλληνες και Αυστριακούς

 

To Ultimate Thassos Rally διοργανώνεται στη Θάσο για 4η φορά. Η έναρξη έγινε χθες και ο αγώνας θα διαρκέσει μέχρι και τις 2 Μαΐου. Το Thassos Rally είναι ένας πρωτότυπος 6ήμερος αγώνας με πρόλογο, με 500 χιλιόμετρα και 25 αγωνιστικές ώρες ειδικών διαδρομών, δύσκολων μονοπατιών με αρκετές εναλλακτικές σε ορισμένα κομμάτια, όπου οι συμμετέχοντες βαθμολογούνται ανάλογα ΚΑΙ με τον χρόνο, αλλά ΚΑΙ με τις (όσο πιο) δύσκολες διαδρομές που επιλέγουν! Οργανώνεται από μια ελληνογερμανική συνεργασία και έγινε το 2004, 2006, 2010 και επαναλαμβάνεται πανηγυρικά και φέτος! 
 
Οι –οριακά- 30 αγωνιζόμενοι (25 από την Γερμανία, 4 από την Ελλάδα και ένας από την Αυστρία) επιλέγονται έπειτα από πρόσκληση του οργανωτή (Flat Team).
 
Τα μονοπάτια της Θάσου, η καλή παρέα, το enduro, η πλοήγηση και το πολύπλοκο Road Book υπόσχονται ένα συναρπαστικό 6ήμερο και το Off Road Team δεν θα μπορούσε να λείψει από ένα τέτοιο φανταστικό event. Ο Δημήτρης Αθανασουλόπουλος θα συμμετάσχει με ΚΤΜ ΕΧC250F και ο Κώστας Χατζημιχάλης με Husaberg FE570.
 
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την εμπειρία και σκοπός μας είναι μια όμορφη παρουσία ως πρεσβευτές του Serres Rally, του σημαντικότερου και μεγαλύτερου αγώνα Rally που γίνεται στη χώρα μας, και της My Track που έχει αναλάβει την δορυφορική παρακολούθηση του αγώνα. Θα έχετε νέα μας με την επιστροφή μας!», ήταν η κοινή δήλωση των δύο αναβατών πριν την έναρξη του αγώνα.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑