Ειδήσεις

Published on April 29th, 2014 | by fileto

0

Κατέθεσε συνδυασμό ο Φίλιππος Αναστασιάδης στο Παγγαίο

Ευχαριστήριο
Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,
Υποψήφιες και υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι

Με την παρούσα επιστολή μου θέλω να σας ευχαριστήσω, από τα βάθη της καρδιάς μου, για την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση που μου δείξατε και ενώσαμε τις δυνάμεις μας στον κοινό μας αγώνα.
Σας ευχαριστώ για τη συμπαράστασή και την αποδοχή της υποψηφιότητάς μου στις εκλογές της 18ης Μαΐου. Αποδείξαμε ότι είμαστε έτοιμοι για τις εκλογές και για την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου. Το ψηφοδέλτιο μας στελεχώνουν ικανότατοι παλιοί αυτοδιοικητικοί και νέοι άνθρωποι, που πολιτεύονται για να αλλάξουμε το γκρίζο των χωριών του Δήμου μας. Μόνο κίνητρό μας είναι η προσφορά, η δημιουργία συνθηκών ανάκαμψης του τόπου και η ευημερία των κατοίκων του. Με τις δικές μας δυνάμεις και την στήριξη των συνδημοτών μας, θα κερδίσουμε τις εκλογές και θα κάνουμε τη διαφορά που περιμένουν όλοι.
Στο χρονικό διάστημα που απομένει δίνουμε έναν αγώνα με σεβασμό στον πολίτη, χωρίς ακρότητες και πολωτικά φαινόμενα, σε ένα ήρεμο και πολιτισμένο κλίμα.
Όλοι μαζί θα πρέπει να αγωνιστούμε δυναμικά με αποκλειστικό γνώμονα το καλό του τόπου μας. Είμαι πεπεισμένος ότι στο Δήμο Παγγαίου ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να τα καταφέρουμε.
ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να κάνουμε τη διαφορά.

Φίλιππος Αναστασιάδης
Υποψήφιος Δήμαρχος Παγγαίου


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑