Lifestyle

Published on May 1st, 2014 | by fileto

0

Δεν είναι αργά για τον Καβαλιώτη Σάκη Χαβιάρα

Το «Είναι πια αργά» θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες σε μορφή CD Single από τη Final Touch (distributed by Cobalt) στα δισκοπωλεία της χώρας, μαζί με τα κομμάτια «Μία ευχή» και «Κάθε στιγμή».

Ένα κομμάτι του οποίου τους στίχους έχει γράψει ο Παναγιώτης Ψαράκης και τη μουσική έχει επιμεληθεί ο ίδιος ο στιχουργός μαζί με τον Κυριάκο Γραμματικόπουλο.
Η βαθιά λαϊκή φωνή του Σάκη Χαβιάρα μας ταξιδεύει σε αναμνήσεις, παρελθόν και παλιές φωτογραφίες, αγγίζοντας όλους εκείνους που έχουν νιώσει ότι έχουν ζήσει στο παρελθόν τη μία και μοναδική αγάπη…!
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης από τη Βόρεια Ελλάδα κάνει τα πρώτα του δισκογραφικά βήματα και προβλέπεται να ξεχωρίσει!
Απολαύστε τον!

Λίγα λόγια για τον Σάκη Χαβιάρα

Ο Σάκης Χαβιάρας γεννήθηκε στην Καβάλα. Σε ηλικία 7 χρονών, έμαθε να παίζει ακορντεόν στην πόλη της Ξάνθης.
Σε ηλικία 15 χρονών βιώνει την πρώτη του επαγγελματική εμπειρία, ως μουσικού-τραγουδιστή σε μικρά ταβερνάκια της Αλεξανδρούπολης, ενώ παράλληλα συμμετέχει σε τοπικά μουσικά σχήματα της πόλης παίζοντας και τραγουδώντας σε ποικίλους μουσικούς χώρους. Τελείωσε το Τ.Ε.Λ Αλεξανδρούπολης και ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία συμμετέχοντας ενεργά και στην στρατιωτική μουσική.

Σε ηλικία 20 ετών ολοκληρώνει τις μουσικές του σπουδές στα Ανώτερα Θεωρητικά στο Δημοτικό Ωδείο Θέρμης στη Θεσσαλονίκη και παράλληλα κάνει τα πρώτα επαγγελματικά βήματα σε χώρους διασκέδασης. Το 2001 επιστρέφει στην Αλεξανδρούπολη για να συνεχίσει την καλλιτεχνική του πορεία στην πόλη όπου μεγάλωσε. Έξι χρόνια αργότερα το 2007, συνεργάζεται στην Θεσσαλονίκη, με ένα από τα πιο επώνυμα music live restaurants, το “Anatolia-club 48”, ως τραγουδιστής. Κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης επαγγελματικής του πορείας και με πληθώρα καλλιτεχνικών εμφανίσεων, καταφέρνει να γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Η απόλυτη αγάπη του για την μουσική, ο επαγγελματισμός του, ο ξεχωριστός τρόπος ερμηνείας του σε συνδυασμό με το ιδιαίτερο χρώμα της φωνής του και η μεγάλη του ικανότητα να ψυχαγωγεί και να επικοινωνεί ουσιαστικά με τον κόσμο, είναι κάποια από τα δυναμικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του.

Το 2010 ξεκινά με τους συνεργάτες του μια συνεργασία με εξαιρετική προοπτική, με τις επιχειρήσεις του ομίλου “ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Α.Ε”, “ΕΡΩΤΙΚΟΣ mare” στην Καλαμαριά και “ΕΡΩΤΙΚΟΣ bar” στη Σταυρούπολη. Η συνεργασία αυτή σφραγίζεται με απόλυτη επιτυχία που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, γνωρίζοντας την αγάπη και την πλήρη αποδοχή του κόσμου.

Kυκλοφορεί από την Final Touch (distributed by Cobalt).
Ακούστε το δυνατά !!!

πηγη: http://www.hit-channel.com/sakis-chaviaras-einai-pia-arga-neo-tragoudi/63207#prettyPhoto


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑