Ειδήσεις

Published on May 1st, 2014 | by fileto

0

Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα και ποτά

Συνελήφθησαν προχθες (29-4-2014) το απόγευμα, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 43, 29 και 24 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή λαθραίων ποτών.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που επέβαιναν οι δράστες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 42 φιάλες αλκοολούχων ποτών, για τις οποίες δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Συνελήφθη προχθες (29-4-2014) το απόγευμα, σε χωριό του Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου Ορεστιάδας, 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, κατηγορούμενος για κατοχή λαθραίων ποτών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 28χρονου, στο εσωτερικό του οποίου εντόπισαν 36 φιάλες αλκοολούχων ποτών, για τις οποίες δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

Κατασχέθηκε η παραπάνω ποσότητα λαθραίων ποτών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου Ορεστιάδας.

ΛΑΘΡΑΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ

Συνελήφθη χθες (30-4-2014) το πρωί, σε χωριό της Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης Καβάλας, 47χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή και πώληση λαθραίων τσιγάρων.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη στο χώρο της λαϊκής αγοράς και τον συνέλαβαν, διότι κατείχε στο εσωτερικό του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου του, με σκοπό την πώληση, 204 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

Κατασχέθηκαν η παραπάνω ποσότητα λαθραίων τσιγάρων, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και το χρηματικό ποσό των 120 Ευρώ, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του 47χρονου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑