Ειδήσεις

Published on May 2nd, 2014 | by fileto

0

Συνεχίζονται οι κατασχέσεις για παράνομα όστρακα στην Αλεξανδρούπολη

Χίλια επτακόσια δέκα επτά κιλά (1.717 kgr) όστρακα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν σήμερα από τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούποληςστην ιχθυόσκαλα Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Αλεξανδρούπολης από στελέχη της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης της Α.Δ. Ροδόπης ότι σε έλεγχο που διενήργησαν στην περιοχή πλησίον του ποταμού «ΛΙΣΣΟΥ» σε Φ.Ι.Χ. Όχημα που οδηγούσε 32χρονος, διαπίστωσαν ότι μετέφερε ποσότητα οστράκων και το ακινητοποίησαν.

Άμεσα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στο σημείο όπου διαπίστωσαν ότι ο ανωτέρω μετέφερε όστρακα του είδους «αχιβάδα», χωρίς παραστατικά, η αλίευση των οποίων απαγορεύεται τη συγκεκριμένη περίοδο και τον οδήγησαν στην ιχθυόσκαλα Αλεξανδρούπολης για περαιτέρω έλεγχο.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος μετέφερε – διακινούσε ενενήντα εννέα (99) σάκους όστρακα του είδους «αχιβάδα» υπολειπομένων διαστάσεων, συνολικού βάρους 1.717 kgr ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση, με σκοπό την πώληση και την εμπορία και συνελήφθη.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν η ανωτέρω ποσότητα οστράκων, καθώς και το Φ/Γ όχημα.

φωτο: αρχείο


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑