Ειδήσεις

Published on May 5th, 2014 | by fileto

0

Με αέρα οι περιοδείες του Γιώργου Πετρίδη

Ο δήμαρχος Κομοτηνής και εκ νέου υποψήφιος Γιώργος Πετρίδης, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Κοινωνία Πολιτών», επισκέφθηκε χθες Κυριακή 4 Μαΐου 2014, τις γειτονιές Χάρμανλικ, Ομήρου, Φιλιππουπόλεως, Λυκαβηττού και Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Ο Γιώργος Πετρίδης είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους κατοίκους για τα ζητήματα που αφορούν στις γειτονιές τους και κοινή διαπίστωσή τους ήταν ότι μία σειρά από προβλήματα που χρόνιζαν όπως το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο, οι αστικές υποδομές σε ένα μεγάλο κομμάτι της περιοχής επέκτασης κλπ, έχουν επιλυθεί. Απομένουν όμως και άλλα θέματα όπως η συνέχιση των έργων υποδομής και στην περιοχή Ομήρου – Νεόκτιστα Περδίκα καθώς και η ολοκλήρωση πολεοδομικών μελετών τις οποίες ο Δήμος σχεδιάζει να εντάξει στο νέο ΕΣΠΑ (ΣΕΣ).

Ο δήμαρχος, είχε ακόμη την ευκαιρία να ενημερώσει για την εξέλιξη σχετικά με το σχολείο του Μάστανλη, το οποίο μετά από πολλά χρόνια στασιμότητας έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο τα τελευταία δύο χρόνια, καθώς εντάχθηκε στο ΦΕΚ του εγκριθέντος Γ.Π.Σ., έχουν υποβληθεί αιτήσεις προς το Ελληνικό Δημόσιο για την παραχώρηση του χώρου και η σχετική αλληλογραφία έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Στόχος της νέας θητείας του κ. Πετρίδη, είναι πλέον και η κατασκευή του έργου του σχολείου.

Οι κάτοικοι των περιοχών, ευχήθηκαν ειλικρινά και εγκάρδια καλή επιτυχία και καλή δύναμη στην ολοκλήρωση  του εκλογικού αγώνα του κ. Πετρίδη και του συνδυασμού «Κοινωνία Πολιτών».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑