Ειδήσεις

Published on May 5th, 2014 | by fileto

0

Παρουσίαση συνδυασμού Παυλίδη εντός έδρας

Σε μια ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου της Ξάνθης πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού “Περιφερειακή Αναγέννηση” με επικεφαλής τον Γιώργο Παυλίδη. 
 
Ο συνδυασμός του κ. Παυλίδη αν και κατέρχεται στις εκλογές για δεύτερη συνεχή εκλογική αναμέτρηση δηλώνει ανεξάρτητος, αλλά διαφάνηκε για ακόμη μια φορά πως στηρίζεται πλήρως από τη Νέα Δημοκρατία ενώ αντίστοιχη ήταν και η κινητοποίηση γνωστών πολιτικών κύκλων του κόμματος για την παρουσίαση του συνδυασμού. 
Στον χαιρετισμό του ο βουλευτής ΝΔ της Ξάνθης Αλέκος Κοντός, ανέφερε πως “εκτός από εμένα, την Γεωργία Ανδρέου και τον Δήμαρχο, όλοι οι υπόλοιποι είναι υποψήφιοι εδώ μέσα”, προκαλώντας γέλιο.
Στην ομιλία του ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης έκανε λόγο για την καταπολέμηση της ανεργίας και τη δημιουργία θέσεων εργασίας, αλλά και την τουριστική προβολή και εν γένει ανάπτυξη των υποδομών της Περιφέρειας. 
Παράλληλα εξήγγειλε, σε περίπτωση εκλογής του, μέτρα στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ενώ δεσμεύθηκε ακόμη και για τη εξασφάλιση ενός υποχρεωτικού αριθμού θέσεων εργασίας για την Περιφέρεια ΑΜΘ μέσω κάθε προγράμματος απασχόλησης που θα υλοποιείται. 
 
Αμέσως μετά την ομιλία του κ. Παυλίδη παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι του συνδυασμού.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑