Ειδήσεις

Published on May 6th, 2014 | by fileto

0

Δυναμικά ο Ηλίας Ιωαννάκης στον δήμο Μαρώνειας – Σαπών

Με τη συμμετοχή υποψηφίων και φίλων συνδημοτών του δήμου Μαρώνειας – Σαπών ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Ηλίας Ιωαννάκης και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών, πραγματοποίησε τα εγκαίνια των εκλογικών του κέντρων σε Ξυλαγανή και Σάπες.

Χθες Δευτέρα 5 Μαΐου 2014, το απόγευμα έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στις Σάπες, που παρά την βροχή η συμμετοχή ήταν συγκινητική.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και για μια φορά ακόμη στην σύντομη ομιλία του τόνισε ότι: «για τον συνδυασμό ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ παραμένει η αρχή Καθαρή Ματιά και Καθαρή Καρδιά στην διαχείριση και σχεδιασμό της επόμενης πενταετίας, παρά τις δυσκολίες της χαμηλής χρηματοδότησης και της οικονομικής συγκυρίας».

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑΚΗΣ ΣΑΠΕΣ 2

 

Παράλληλα συνεχίζονται οι περιοδείες του σε όλους τους οικισμούς του δήμου Μαρώνειας – Σαπών όπου γίνεται σφαιρική ενημέρωση από τον κ. Ιωαννάκη για τα πεπραγμένα της τριετίας που πέρασε και για το πενταετές πρόγραμμα της επόμενης θητείας του, το οποίο θα δώσει στον δήμο τις βάσεις για μια ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον.

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΗΛΙΑ ΙΩΑΝΝΑΚΗ:

MOV05011


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑