Ειδήσεις

Published on May 6th, 2014 | by fileto

0

Μια Σαμοθρακίτισσα υποψήφια ευρωβουλευτής με το σοσιαλιστικό κόμμα

Το Σοσιαλιστικό Κόμμα θα συμμετάσχει στις Ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου 2014 και έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τα ονόματα όλων των υποψηφίων του. Επικεφαλής του ψηφοδελτίου είναι ο γνωστός Στέφανος Τζουμάκας, πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ.

Ανάμεσα σ’ αυτούς και η ΚΑΠΕΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (Μόνικα Βέργη)του Γεωργίου, Ελεύθερος Επαγγελματίας, Ηθοποιός –Δημοσιογράφος, Σαμοθράκη Νομού Έβρου , που κατοικεί στην Αθήνα, αλλά και ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του Γεωργίου, Ελεύθερος Επαγγελματίας, από την Καβάλα.

Σημείωση:

Σύμφωνα με τη νομοθεσία, καταθέσαμε την 4η Μαΐου 2014 στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, τη δήλωση-πρόταση του Σοσιαλιστικού Κόμματος για τους υποψηφίους των επικείμενων Ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου 2014, για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Την 1η Μαΐου του 2014, δηλώσαμε τόσο στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου όσο και στον Υπουργό Εσωτερικών ότι το Σοσιαλιστικό Κόμμα θα λάβει μέρος στις προσεχείς Ευρωεκλογές.

Στις 24.7.2013, τριάντα εννέα (39) χρόνια μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα, δώσαμε προς δημόσια συζήτηση σχέδιο ιδρυτικής διακήρυξης και ύστερα από διάλογο συγκαλέσαμε ιδρυτική συνέλευση στις 26.1.2014 στην Αθήνα, όπου οριστικοποιήσαμε τις θέσεις μας. Στις 21.3.2014 καταθέσαμε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου το έμβλημα, την ιδρυτική διακήρυξη με υπογραφές ιδρυτικών μελών και την δήλωση ίδρυσης του Σοσιαλιστικού Κόμματος, με έδρα την Αθήνα.

Από το Φεβρουάριο του 2010, πήραμε θέση για τις βλαπτικές συνέπειες που θα είχε μια νεοφιλελεύθερη πολιτική για την ελληνική οικονομία και τους Έλληνες πολίτες. Τέσσερις μήνες πριν την ένταξη της χώρας στο Δ.Ν.Τ. και το πρώτο μνημόνιο. Στη συνέχεια, οργανώσαμε την Κίνηση για Την Προοδευτική Έξοδο από την Κρίση, με θέσεις και δράσεις απέναντι στην ένταξη της χώρας στο ΔΝΤ και στα νεοφιλελεύθερης έμπνευσης, μνημόνια και μιλήσαμε για την προοδευτική έξοδο από την κρίση και το ανάλογο σχέδιο τόσο στο πολιτικό όσο και στο κοινωνικό-οικονομικό επίπεδο.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑