Ειδήσεις

Published on May 7th, 2014 | by fileto

0

Συλλήψεις “μαρίδας” των ναρκωτικών σε Κομοτηνή και Ξάνθη

Συνελήφθησαν χθες (5-5-2014), στην Ξάνθη και την Κομοτηνή, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφάλειας Ξάνθης και Κομοτηνής και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ροδόπης, πέντε (5) ημεδαποί, ηλικίας 49, 37, 30, 28 και 27 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα:

  • Στην Κομοτηνή, το μεσημέρι, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, συνέλαβαν τον 49χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στο σπίτι του, μεταξύ άλλων, εντόπισαν και κατέσχεσαν, 13 δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος LONARID , 1 συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 2,9 γραμμαρίων, 1 μεταλλική πίπα και 1 μαχαίρι (πεταλούδα).
  • Στην Ξάνθη, το μεσημέρι, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, συνέλαβαν τον 37χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στην επιχείρησή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1 συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 4,2 γραμμαρίων.
  • Στην Ξάνθη, το μεσημέρι, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, συνέλαβαν τον 27χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στο σπίτι του, εντόπισαν και κατέσχεσαν 1 συσκευασία με αμφεταμίνη, βάρους 8,6 γραμμαρίων.
  • Στην Κομοτηνή, το απόγευμα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ροδόπης, συνέλαβαν τον 28χρονο, διότι εντόπισαν στην κατοχή και το όχημά του, 1 συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους 2,3 γραμμαρίων και 1 σύριγγα με υπολείμματα ηρωίνης, τα οποία και κατασχέθηκαν.
  • Στην Κομοτηνή, το βράδυ, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, συνέλαβαν τον 30χρονο, διότι κατείχε στην οικία του, 1 συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 1,4 γραμμαρίων και ένα μεταλλικό θρυμματιστή, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑