Ειδήσεις

Published on May 17th, 2014 | by fileto

0

Ορεστιάδα – Δίκαια με τρένο …καπούτ

Σε προσωρινή διακοπή της σιδηροδρομικής σύνδεσης μεταξύ Ορεστιάδας και Ορμενίου προχωράει η ΤΡΕΝΟΣΕ λόγω εργασιών. Η ανακοίνωση: Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι από τη Δευτέρα 19/5/2014 έως και την Κυριακή 01/06/2014, λόγω διενέργειας αναγκαίων εργασιών αναβάθμισης στη σιδηροδρομική υποδομή, επέρχονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα Ορεστιάδα – Δίκαια – Ορμένιο.

Συγκεκριμένα διακόπτεται η σιδηροδρομική σύνδεση μεταξύ των Σ.Σ Ορεστιάδας – Δικαίων.

Ως εκ τούτου οι επιβάτες που ταξιδεύουν από την Ορεστιάδα με προορισμό το Ορμένιο και αντίστροφα θα εξυπηρετούνται με λεωφορεία.

ΠΗΓΗ: goTHESS.gr

Σε προσωρινή διακοπή της σιδηροδρομικής σύνδεσης μεταξύ Ορεστιάδας και Ορμενίου προχωράει η ΤΡΕΝΟΣΕ λόγω εργασιών. Η ανακοίνωση: Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι από τη Δευτέρα 19/5/2014 έως και την Κυριακή 01/06/2014, λόγω διενέργειας αναγκαίων εργασιών αναβάθμισης στη σιδηροδρομική υποδομή, επέρχονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα Ορεστιάδα – Δίκαια – Ορμένιο. Συγκεκριμένα διακόπτεται η σιδηροδρομική σύνδεση μεταξύ των Σ.Σ Ορεστιάδας – Δικαίων. Ως εκ τούτου οι επιβάτες που ταξιδεύουν από την Ορεστιάδα με προορισμό το Ορμένιο και αντίστροφα θα εξυπηρετούνται με λεωφορεία.

ΠΗΓΗ: goTHESS.gr


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑