Ειδήσεις

Published on May 17th, 2014 | by fileto

0

Τι καιρό θα κάνει στον δρόμο για την κάλπη

Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη περιμένουμε καλό καιρό το πρωί αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις που παροδικά στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν οπότε θα εκδηλωθούν σποραδικές τοπικές μπόρες κυρίως στις ορεινές περιοχές.

Η ορατότητα θα εινα περιορισμένη το πρωί στα δυτικά και βόρεια της χώρας ενώ οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί – νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα νότια πελάγη τοπικά εως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 8 εως 23 βαθμούς, στα κεντρικά από 10 εως 25 με 26 βαθμούς, ενώ στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα θα κυμανθεί από 14 εως 24 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττικη το πρωί περιμένουμε λιακάδα με λίγα σύννεφα το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 2 με 3 μποφόρ και στα ανοιχτά του νομού εως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 εως 25 βαθμούς κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι – νοτιοανατολικοί 2 με 3 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 11 εως 22 βαθμούς κελσίου.

πηγη: ΑΝΤ1 – Τάσος Αρνιακός


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑