Ειδήσεις

Published on May 23rd, 2014 | by fileto

0

Ρήμαξαν το νεκροταφείο Κοσμίου στη Ροδόπη

Εξιχνιάστηκε άμεσα ύστερα από τις έρευνες του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, η κλοπή μπρούντζινων αντικειμένων από κοιμητήριο σε χωριό της Ροδόπης.

Συνελήφθησαν χθες (22-5-2014), σε Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 33, 21, 20 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπή και αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους τέσσερις δράστες, διότι όπως προέκυψε, την 21-5-2014 τις πρώτες πρωινές ώρες, οι δύο από αυτούς, ηλικίας 20 και 21 ετών, αφαίρεσαν από το κοιμητήριο του Κοσμίου, 174 μπρούντζινα βάζα και καντήλια, τα οποία στη συνέχεια απέκρυψαν σε αγροτική περιοχή της Αλεξανδρούπολης, όπου την 22-5-2014, τις πρώτες πρωινές ώρες, ο 20χρονος μαζί με τους άλλους δύο δράστες, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, μετέβησαν προκειμένου να τα παραλάβουν.

Κατασχέθηκαν 174 μπρούντζινα βάζα και καντήλια, προκειμένου να αποδοθούν στους δικαιούχους τους και ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

Σημειώνεται ότι ο 33χρονος και ο 21χρονος έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
  • WordPress › Error

    There has been a critical error on this website.

    Learn more about troubleshooting WordPress.