Ειδήσεις

Published on May 23rd, 2014 | by fileto

0

Συλλήψεις για ναρκωτικά στην ΑΜ-Θ

Συνελήφθησαν χθες (22-5-2014), στην Ορεστιάδα, την Κομοτηνή, την Καβάλα και τη Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας, των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Ροδόπης, Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας και του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, πέντε (5) ημεδαποί, ηλικίας 49, 32, 29, 26 και 25 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης, μεταφοράς και κατοχής ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα:

  • Χθες το απόγευμα, στην Ορεστιάδα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας, συνέλαβαν τους δύο ημεδαπούς, ηλικίας 25 και 32 ετών, διότι εντόπισαν τον 25χρονο να επιβαίνει στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του και να μεταφέρει με αυτό μικροποσότητα ηρωίνης και 6 δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος HIPNOSEDON , τα οποία είχε προμηθευτεί από τον 32χρονο.
  • Χθες το μεσημέρι, στην Καβάλα, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, συνέλαβαν τον 29χρονο, διότι εντόπισαν στην οικία του τρεις (3) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 5,7 γραμμαρίων.
  • Χθες το βράδυ, στην Κομοτηνή, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Ροδόπης, συνέλαβαν τον 26χρονο, διότι κατείχε μια (1) συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης.
  • Χθες το βράδυ, στη Δράμα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, συνέλαβαν τον 49χρονο, διότι σε έλεγχο που πραγματοποίησαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του, εντόπισαν 2 δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος STEDON .

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών και ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑