Ειδήσεις

Published on May 28th, 2014 | by fileto

0

Το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο ενημερώνει υποψηφίους στην ΑΜΘ

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π.) ανακοινώνει ότι οι Ομαδικές Συμβουλευτικές Συναντήσεις (Ο.Σ.Σ.) του ακαδημαϊκού έτους 2014-2015 για τα Προπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών θα διεξαχθούν στις εξής πόλεις: Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ιωάννινα, Ξάνθη, Κομοτηνή, Ηράκλειο (Αρχάνες) και Πλατανιά Χανίων.

I. Για τους κατοίκους των Νομών Ροδόπης, Έβρου, Καβάλας , Ξάνθης και Δράμας, οι Ο.Σ.Σ. των προπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών «Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό» και «Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό» θα διεξαχθούν στην Κομοτηνή και των προγραμμάτων «Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών», «Πληροφορική», «Σπουδές στις Φυσικές Επιστήμες» και «Ισπανική Γλώσσα και Πολιτισμός» στην Ξάνθη.

II. Για τους κατοίκους της Νομών της Κρήτης, οι Ο.Σ.Σ. των προπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών «Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών», «Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό», «Σπουδές στις Φυσικές Επιστήμες», και «Ισπανική Γλώσσα και Πολιτισμός» θα διεξαχθούν στο Ηράκλειο (Αρχάνες) και των προγραμμάτων σπουδών «Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό» και «Πληροφορική» στον Πλατανιά Χανίων.

Επίσης, οι Ο.Σ.Σ. των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών του ακαδημαϊκού έτους 2014-2015 θα διεξαχθούν στις εξής πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑