Ειδήσεις

Published on May 31st, 2014 | by fileto

0

Έκαναν τον γύρο της Ελλάδας σε 13 μέρες

Τέσσερις φίλοι από την Κατερίνη οι  Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Νίκος Πανίδης, ο Πάρης Παρασκευαΐδης και ο Χριστόφορος Αμανατίδης πήραν το αυτοκίνητό τους και έκαναν τον γύρο της Ελλάδας σε 13 μέρες.

Οι σύγχρονοι οπαδοί του Φιλέας Φόγκ με εσωτερικό προσανατολισμό όπως είπαν στο Έθνος, βρήκαν ανοιχτόκαρδους και φιλόξενους ανθρώπους κάποιοι από αυτούς φούλαραν το ντεπόζιτο του αυτοκινήτου τους, άλλοι τους πλήρωσαν τα αεροπορικά εισιτήρια για τα Χανιά, τους ξενάγησαν, τους κέρασαν τσίπουρα, άνοιξαν το σπίτι τους για αυτούς, ενώ υπήρχαν κι εκείνοι που τους χάρισαν CD για να κάνουν πιο ευχάριστες τις ώρες τους στο δρόμο.

Κάθε ημέρα ξυπνούσαν από τις 7 π.μ. και μία ώρα αργότερα ήταν ήδη στο δρόμο. Κάλυψαν συνολικά 4.500 χλμ. με το αυτοκίνητο, περνώντας από τη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική την Ξάνθη, την Αλεξανδρούπολη, είδαν από κοντά τις ομορφιές της Κομοτηνής, της Καβάλας, της Εδεσσας, της Καστοριάς και της Κέρκυρας, αλλά… κατηφόρισαν κιόλας στην Αθήνα, την Αρχαία Ολυμπία, την Καλαμάτα, το Ναύπλιο, τη Σαντορίνη και την Κρήτη. Στη διαδρομή μάλιστα δύο από τους φίλους έσβησαν τούρτα στο δρόμο, καθώς είχαν γενέθλια την περίοδο του ταξιδιού (1-13 Μαΐου).


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑