Ειδήσεις

Published on June 1st, 2014 | by fileto

0

Στόχος τα μέταλλα στο Ποντολίβαδο Καβάλας

Συνελήφθησαν χθες (31-5-2014) το πρωί, στο Ποντολίβαδο Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης Καβάλας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 48, 45 και 39 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Αναλυτικότερα, οι τρεις δράστες εισήλθαν σε ανενεργό εργοστάσιο στο Ποντολίβαδο Καβάλας και αφαίρεσαν διάφορα μεταλλικά αντικείμενα, εργαλεία, 20 μέτρα καλώδιο και δύο (2) ηλεκτροκινητήρες. Κατά την έξοδο τους από το εργοστάσιο και μόλις αντιλήφθησαν την παρουσία αστυνομικών, εναπόθεσαν στο έδαφος τα κλοπιμαία, επιβιβάστηκαν σε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή, πλην όμως ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.

Τα παραπάνω αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο δικαιούχο τους.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο όχημα των δραστών, εντόπισαν και κατασχέθηκαν πλήθος εργαλείων που χρησιμοποίησαν η δράστες για την αφαίρεση των αντικειμένων από το εργοστάσιο, 2 ζευγάρια γάντια και 1 σκούφο.

Κατασχέθηκε επίσης ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Σημειώνεται ότι η σχετική δικογραφία για τον 45χρονο περιλαμβάνει και το αδίκημα της αντίστασης καθόσον αντιστάθηκε κατά τη σύλληψη του στους αστυνομικούς.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης Καβάλας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑