Lifestyle

Published on June 1st, 2014 | by fileto

0

Παντρεύτηκε στον Ακροπόταμο Παγγαίου ο Γιώργος Παράσχος

Στο ξωκκλήσι της Αγίας Παρασκευής στον Ακροπόταμο Παγγαίου Καβάλας το οποίο το ζευγάρι είχε βάλει στο μάτι από ένα γάμο φιλικού τους ζευγαριού, έγινε ο γάμος του Γιώργου Παράσχου με την εκλεκτή της καρδιάς του Χρύσας Κροκίδα.

Ο γάμος έγινε χθες Σάββατο στην πατρίδα του Γιώργου στην Καβάλα, και συγκεκριμένα στον Ακροπόταμο, ενώ όπως σημειώνεί το Star.gr ο γαμπρός εμφανίστηκε με μαύρο κοστούμι με την υπογραφή του Απόστολου Μητρόπουλου και η νύφη με κατάλευκο νυφικό. Κουμπάροι ήταν ο Παναγιώτης Πετρόπουλος και η Μαργαρίτα Πριφτάκη. Ευτυχείς οι γονείς του Γιώργου Κωνσταντίνος και Μαρία και ο πατέρας της νύφης Αγγελής Κροκίδας.

Παράσχος γάμος

Μετά το μυστήριο το ζευγάρι έφυγε από την εκκλησία με ένα παλιό μοντέλο αυτοκινήτου φυσικά ανοιχτό.

Το γλέντι ήταν παραδοσιακό στο Εγνατία Παλλάς στα Κηπιά Παγγαίου και το παρακολούθησαν φίλοι του ζευγαριού και πολλοί συγγενείς τους.

Ανάμεσά τους και ο Μάρκος Σεφερλής, ο Απόστολος Μητρόπουλος, ο Νίκος Καραγκιαούρης κ.α.

Στο γλέντι που κράτησε μέχρι το πρωί όλοι τα έδωσαν όλα, με ποντιακά, λαικά και νησιώτικα τραγούδια.

Την φωτογραφία δημοσίευσε στο instagram ο Απόστολος Μητρόπουλος.

Η Χρύσα είχε έρθει με την παρέα της στο μπαρ όπου εργαζόμουν. Όταν την είδα, επειδή είναι ξανθιά, με γαλάζια μάτια, νόμιζα ότι ήταν ξένη. Πηγαίνοντας να πάρω παραγγελία, ρωτάω ένα γνωστό μου, που ήταν στην παρέα της: «Τι θα πάρει η κοπέλα;». Και την ακούω που απαντάει σε άπταιστα ελληνικά. Συνειδητοποιώντας, λοιπόν, ότι είναι Ελληνίδα, πιάνω τον κοινό μας φίλο και του λέω: «Μου αρέσει. Πρέπει να κάνεις κάτι!». Δεν έγινε τίποτα εκείνη τη βραδιά. Αλλά, ύστερα από τρεις εβδομάδες, ξαναήρθαν στο μπαρ, οπότε δεν έχασα ευκαιρία! Την άρπαξα και τη φίλησα!  – See more at: http://www.philenews.com/el-gr/koinonia-anthropoi/443/201717/giorgos-paraschos-pantreyomai-stis-31-maiou#sthash.egYTcqkB.dpuf


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑