Ειδήσεις

Published on June 5th, 2014 | by fileto

0

Αλώνιζαν Καβάλα, Δράμα πιάστηκαν στον Μυλοπόταμο Δράμας

Συνελήφθησαν χθες (4-6-2014) το πρωί, σε χωριό της Δράμας και την Καβάλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Προσοτσάνης Δράμας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Καβάλας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 30, 26 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και απόπειρας κλοπής.

Αναλυτικότερα:

  • Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Προσοτσάνης, συνέλαβαν τον 30χρονο, διότι όπως προέκυψε, διέρρηξε επιχείρηση, στην Καλή Βρύση Δράμας, αφαιρώντας από το εσωτερικό της 50 Ευρώ και προσπάθησε ανεπιτυχώς να διαρρήξει κατάστημα, στον Μυλοπόταμο Δράμας.
  • Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Καβάλας, συνέλαβαν τους άλλους δύο δράστες, διότι, μαζί με έναν 18χρονο ημεδαπό, ο οποίος δε συνελήφθη και αναζητείται, προσπάθησαν να διαρρήξουν οικία της Καβάλας, χωρίς όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθόσον έγιναν αντιληπτοί από περιοίκους.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 διαρρηκτικά εργαλεία και το παραπάνω αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το οποίο αποδόθηκε στον δικαιούχο του.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑