Σεφ ξετρελάθηκε με το λικέρ τρούφας από την Θράκη
Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin, σεφ Κονσταντέν Φιλίππου έχει ανοίξει ένα μοναδικό εστιατόριο στη Βιέννη το οποίο παρουσιάσε το Αθηνόραμα.
Ανάμεσα στα ελληνικά προιόντα που τον έχουν γοητέυσει είναι όπως λέει ο ίδιος και “ένα λικέρ τρούφας, που φτιάχνουν κάπου στη Θράκη για την Troufaser, μου άρεσε πολύ η γευστική του ισορροπία και το γεγονός πως ο παραγωγός κατάφερε να σε κάνει να νιώθεις τα αρώματα χωρίς υπερβολή, σχεδόν υπαινικτικά”.