Ειδήσεις

Published on June 12th, 2014 | by fileto

0

Συλλήψεις για κάνναβη στη Δράμα

Συνελήφθησαν χθες (11-6-2014), στη Δράμα και σε χωριό της Δράμας, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ερευνών για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 24, 33, 37 και 40 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών και καλλιέργειας φυτών κάνναβης.

Συγκεκριμένα:

· Χθες το απόγευμα, σε χωριό της Δράμας, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο (2) ημεδαπούς, ηλικίας 24 και 37 ετών, διότι τους εντόπισαν να καλλιεργούν σε οικόπεδο παρακείμενο της οικίας τους, τρία (3) φυτά κάνναβης, ύψους 40 -50 εκατοστών, ενώ σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο σπίτι τους, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 33,1 γραμμαρίων.

· Χθες το μεσημέρι, στη Δράμα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 33χρονο, διότι εντόπισαν στην κατοχή και την οικία του, 58 δισκία των φαρμακευτικών σκευασμάτων VULBEGAL και SUBOXONE και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με ακατέργαστη κάνναβη.

· Χθες το μεσημέρι, στη Δράμα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 40χρονο, διότι κατείχε μια (1) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 1,4 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης – δισκίων και τα τρία φυτά κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑