Ειδήσεις

Published on June 19th, 2014 | by fileto

0

16η Διεθνής έκθεση στην Αλεξανδρούπολη

Αύριο ανοίγει τις πύλες της η έκθεση της Αλεξανδρούπολης η οποία θα διαρκέσει από 20 με 24 Ιουνίου.
Η διάρθρωση της Alexpo2014 σε 4 θεματικές ημέρες (Τουρισμού, Πρωτογενούς Τομέα, Καινοτομίας και Μεταποίησης, Λιμανιού) έχει σαν στόχο να συμβάλλει στη δημιουργία ξεκάθαρου μηνύματος προς τους επισκέπτες που για πρώτη φορά θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ημερίδες και δραστηριότητες αμιγώς στο αντικείμενο που τους ενδιαφέρει. Το ίδιο διάστημα, παράλληλες εκδηλώσεις και δράσεις πολιτιστικού περιεχομένου θα συντελέσουν στη δημιουργία ενός πλούσιου και πολύπλευρου προγράμματος που θα μαγνητίσει το ενδιαφέρον του κοινού και των μέσων ενημέρωσης.

Να σημειωθεί ότι η έκθεση διοργανώνεται από την Αναπτυξιακή Εταιρεία Επιμελητήριου Έβρου με την υποστήριξη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Υπουργείου Μακεδονίας –Θράκης, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, του Δήμου Αλεξανδρούπολης, του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης.

Στα πλαίσια της 16ης Διεθνούς έκθεσης Αλεξανδρούπολης “ALEXPO 2014” το Σάββατο 21 Ιουνίου οργανώνεται μια ενδιαφέρουσα ημερίδα για τις πρακτικές προώθησης του Τουριστικού προϊόντος.Εκεί θα βρίσκονται δυο συνεργάτες του www.citybranding.gr ως ομιλητές.
Στην αρχή θα γίνει από τον Κ.Μοχιανάκη μια αναλυτική παρουσίαση της έννοιας του management & branding τόπου με αναφορά παραδειγμάτων από όλο τον κόσμο , καλές και κακές πρακτικές και τις διαφορετικές οπτικές γύρω από το θέμα.Στο τέλος συνοπτικά θα αναφερθεί στις ενέργειες για το κτίσιμο της ταυτότητας Ηράκλειο- Έξυπνη  πόλη που ήδη έχει αρχίσει να δημιουργεί ανταγωνιστικά αποτελέσμα.
Ακολούθως ο Νίκος Καραχάλης θα αναλύσει τις νέες τάσεις γύρω από τον τρόπο αξιοποίησης των τομέων πολιτισμός , Τουρισμός για την οικονομική αποδοτικότητα των πόλεων.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.alexpo.gr


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑