Ειδήσεις

Published on July 1st, 2014 | by fileto

0

Νέα μπύρα από τα Σέρρας

«Μικροζυθοποιία Σερρών και Βορείου Ελλάδος» ονομάζεται η νέα, πρώτη ελληνική μικροζυθοποιία στη Βόρειο Ελλάδα, που ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία της και φέρει το διακριτικό τίτλο «Siris MicroBrewery».

Έχει έδρα της τις Σέρρες και στις εγκαταστάσεις της παράγονται οι δύο νέες μπίρες η Voreia Pilsner και η Voreia I.P.A. (India Pale Ale), οι οποίες λανσαρίστηκαν στην Ελλάδα το Μάρτιο του 2014 και ήδη έχουν διεισδύσει σε όλη την εγχώρια αγορά, ενώ ήδη προγραμματίζεται η παραγωγή και τρίτης ετικέτας μέσα στο τρέχον έτος.

Η Μικροζυθοποιία Σερρών & Β. Ελλάδος επένδυσε σε έναν υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και ξεκίνησε την παραγωγή το Φεβρουάριο του 2014. Από τον επόμενο μήνα ξεκίνησε η διανομή των δύο ετικετών της μπύρας Voreia, ενώ σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα οι δύο νέες μπίρες κατέκτησαν την ελληνική αγορά από την Αλεξανδρούπολη μέχρι και την Κρήτη, ενώ άμεσα αναμένονται και οι πρώτες εξαγωγές.

Η φιλοσοφία της Σερραϊκής μικροζυθοποιίας εστιάζεται στην παραγωγή φρέσκιας, απαστερίωτης μπύρας υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, με χρήση αποκλειστικά αγνών υλικών και με άξονα τη μικρή παραγωγή και όχι τη μαζικότητα. Έτσι, παράγει και προσφέρει μπίρες υψηλής διατροφικής και γευστικής αξίας που διακρίνονται για τα υπέροχα αρώματα και την ισορροπημένη τους γεύση.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑