Ειδήσεις

Published on July 12th, 2014 | by fileto

0

Εξιχνιάστηκαν κλοπές υλικών στην Ροδόπη

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Φιλλύρας Ροδόπης, δύο (2) κλοπές, που είχαν διαπραχθεί την 9 και 10-7-2014, σε χωριά της Ροδόπης.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν χθες (10-7-2014) το απόγευμα, στην Κομοτηνή, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής, δύο 26χρονοι ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.

Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών, προέκυψε ότι:

  • Την 9-7-2017 το μεσημέρι, στην Αρίσβη Ροδόπης, ο ένας από τους δράστες, μαζί με έναν άγνωστο μέχρις στιγμής δράστη, αφαίρεσαν από τη αυλή σπιτιού, μία κουλούρα με σύρμα και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν ένα γεωργικό μηχάνημα, χωρίς όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθόσον έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και τράπηκαν σε φυγή.
  • Την 10-7-2014 το μεσημέρι, στη Βραγιά Ροδόπης, οι δύο δράστες, αφαίρεσαν από την αυλή σπιτιού, μία ζάντα γεωργικού ελκυστήρα, και έξι εξαρτήματα γεωργικού μηχανήματος.

Στο πλαίσιο των ερευνών, εκδόθηκαν σχετικές αναζητήσεις, κατά την διάρκεια των οποίων, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής, εντόπισαν τους δύο δράστες να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τους συνέλαβαν.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα, βρέθηκε η κουλούρα με το σύρμα, η οποία κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο δικαιούχο της.

Σημειώνεται ότι και οι δύο δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Ο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ η προανάκριση και οι έρευνες συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Φιλλύρας Ροδόπης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑