Ειδήσεις

Published on July 17th, 2014 | by fileto

0

Μπαράζ διαρρήξεων σε αυτοκίνητα στην Δράμα

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, δώδεκα (12) διαρρήξεις οχημάτων, που διαπράχθηκαν το βράδυ της 15/16-7-2014, στην πόλη της Δράμας.

Συνελήφθη χθες (16-7-2014), τις πρώτες πρωινές ώρες, στη Δράμα, από τους παραπάνω αστυνομικούς, ένας 43χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και διακεκριμένες φθορές.

Αναλυτικότερα, ο 43χρονος, χθες (16-7-2014), τις πρώτες πρωινές ώρες, στη Δράμα, διέρρηξε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, χωρίς να αφαιρέσει οτιδήποτε από το εσωτερικό του, καθόσον έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη του και τράπηκε σε φυγή.

Ακολούθως, μετά από την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί εξέδωσαν άμεσα εκτεταμένες αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δράστη.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο δράστης, το ίδιο βράδυ (15/16-7-2014), διέρρηξε άλλα έντεκα (11) οχήματα, στην πόλη της Δράμας, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους, συνολικά:

  • το χρηματικό ποσό των 217 ευρώ, 12 λέβα Βουλγαρίας και 10 ρούβλια Ρωσίας
  • 1 κινητό τηλέφωνο
  • 3 κάρτες ανάληψης χρημάτων
  • 1 βραχιόλι
  • διάφορα έγγραφα

Στην κατοχή του 43χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε το μεγαλύτερο μέρος από τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, καθώς επίσης ένας φακός.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

φωτο: αρχείο


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑