Ειδήσεις

Published on July 23rd, 2014 | by fileto

0

Δράσεις προβολής της Λήμνου στη Βόρεια Ελλάδα

Συντονισμένες δράσεις τουριστικής προβολής της Λήμνου στη Βόρεια Ελλάδα ξεκίνησε η Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου. Μεταξύ των άλλων που έχει προγραμματίσει να υλοποιήσει, προβλέπεται σειρά συναντήσεων και επαφών με τα διοικητικά συμβούλια των Ενώσεων Ξενοδόχων Καβάλας, Δράμας και Θράκης.

Συγκεκριμένα, έχουν ήδη προγραμματιστεί επαφές και συνεργασίες με τον πρόεδρο της ´Ένωσης Ξενοδόχων Καβάλας, Αντώνη Μιντζάλη, τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας, Άγγελο Καλλία, καθώς και με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Θράκης, Κώστα Χατζηκωνσταντίνου.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στην προώθηση κοινών τουριστικών πακέτων, αλλά και στην από κοινού προβολή των περιοχών. Ακόμη, θα συζητηθούν οι πιθανότητες συνεργασίας για ανάληψη ευρωπαϊκών προγραμμάτων, καθώς και οι πιθανές κοινές δράσεις σε αγορές που ενδιαφέρουν όλη την περιοχή.

Για τις συγκεκριμένες δράσεις, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου, Στέλιος Μάντζαρης, δήλωσε: «Η Ένωσή μας έχει πάντα σαν πρώτο της στόχο την ανάδειξη του νησιού μας σαν τουριστικό προορισμό για όλο τον κόσμο και σίγουρα, ακόμα περισσότερο, για τις περιοχές της βόρειας Ελλάδας, που χρόνια τώρα μάς στηρίζουν, με όλα τα προβλήματα που υπάρχουν, κυρίως στις ακτοπλοϊκές συνδέσεις.

Επίσης, στηριζόμενη στην απόλυτη εξωστρέφεια που χαρακτηρίζει και την εργασία μας, αλλά και το ρόλο μας σα θεσμικός φορέας, προσβλέπει σε συνεργασίες με μακρόφθαλμα κέρδη, γνωρίζοντας ότι ο τουρισμός ήταν, είναι και θα είναι η βαριά βιομηχανία της χώρας μας».

πηγη: emprosnet.gr


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑