Lifestyle

Published on July 24th, 2014 | by fileto

0

Η Καβαλιώτισσα σοπράνο Αλεξία Βουλγαρίδου στο Ηρώδειο

Η σοπράνο Αλεξία Βουλγαρίδου, η περιζήτητη Ελληνίδα με κλεισμένες παραστάσεις μέχρι και το 2016 στα μεγαλύτερα λυρικά θέατρα του κόσμου, ετοιμάζεται να τραγουδήσει για πρώτη φορά στο Ηρώδειο. Θα είναι η Δυσδαιμόνα, η άσπιλη γυναίκα που φλέγεται από τον έρωτά της για τον Οθέλο (του Τζιουζέπε Βέρντι), υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του σπουδαίου Γιάννη Κόκκου, στην παράσταση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Η Αλεξία έχει δύο χρόνια να επισκεφθεί στην γεννέτηρα Καβάλα τους γονείς της, οι οποίοι διαμένουν μόνιμα και διαβάστε τι απάντησε σε μερικές ερωτήσεις του περιοδικού Athens Voice.

Ζείτε σαν περαστική από την Αθήνα;

Τελευταία φορά στην Αθήνα ήμουν πριν από τρία χρόνια, για το ρόλο της Μαργαρίτας στον «Φάουστ», από την Εθνική Λυρική Σκηνή. Είμαι περαστική στην Ελλάδα, θα έλεγα. Στην Καβάλα, όπου και γεννήθηκα και ζει η οικογένειά μου, έχω να πάω δύο χρόνια.

Τι διεύθυνση κατοικίας δηλώνετε;

Πληρώνω τη φορολογία μου στη Γερμανία και ζω στην Ιταλία. (χαμογελάει)

Και λαχταράτε την Ελλάδα.

Ναι. Πάρα πολύ. Ομολογώ ότι τα πρώτα δέκα, δώδεκα χρόνια δεν είχα αυτό τον πόθο για την Ελλάδα. Μετά η έλλειψη άρχισε να γίνεται τρομερή. Είναι ιδιαίτερη η πατρίδα μας, είμαστε ιδιαίτεροι οι ίδιοι οι Έλληνες. Έχω γυρίσει όλο τον κόσμο και δεν έχω συναντήσει πουθενά κάτι αντίστοιχο.

διαβάστε περισσότερα:

www.athensvoice.gr/the-paper/article/492/%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%AF-%CE%B4%CF%85%CF%83%CE%B4%CE%B1%CE%B9%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%B1


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑