Ειδήσεις

Published on July 25th, 2014 | by fileto

0

Μειώσεις φόρων ζητούν Καραμανλικοί βουλευτές

Με ερώτησή τους οι βουλευτές της ΝΔ Γιώργος Βλάχος, Αλέξανδρος Κοντός, Ανδρέας Λυκουρέντζος, Ευριπίδης Στυλιανίδης, Δάνης Τζαμτζής και Κώστας Τσιάρας ζητούν με ερώτησή τους να μάθουν τις προθέσεις του υπουργού Οικονομικών σε μια σειρά από φορολογικά ζητήματα, αλλά και την καθιέρωση ελάχιστου αφορολόγητου εισοδήματος.
“Η φορολογική πολιτική πλήττει καίρια τα ελληνικά νοικοκυριά, των οποίων η φοροδοτική ικανότητα εξαντλείται. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αδυνατούν να αντέξουν τα φορολογικά βάρη και τις εισφορές” αναφέρουν στην ερώτησή τους προς τον Γκίκα Χαρδούβελη οι βουλευτές και επισημαίνουν παράλληλα τον κίνδυνο αποτυχίας επίτευξης των εισπρακτικών στόχων τους οποίους έχει θεσπίσει η κυβέρνηση μέσω του προγράμματος δημοσιονομικής σταθερότητας.
Αυτό που ζητούν είναι να μάθουν τις προθέσεις του υπουργού Οικονομικών αναφορικά με το τέλος επιτηδεύματος, το ποσοστό προκαταβολής φόρου από το υπέρογκο 55%, το ύψος των τεκμηρίων διαβίωσης, τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στα καύσιμα και τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑