Ειδήσεις

Published on July 25th, 2014 | by fileto

0

Πιάστηκε στις Καστανιές ληστής παππού στον Έβρο

Συνελήφθη χθες (24-7-2014) το απόγευμα, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Καστανέων Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου Έβρου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ορεστιάδας, 34χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας.

Συγκεκριμένα, το ίδιο μεσημέρι, ο 34χρονος, ευρισκόμενος στην αυλή του σπιτιού του, σε χωριό του Έβρου, με τη χρήση σωματικής και ψυχολογικής βίας σε βάρος του 83χρονου παππού του, απαιτούσε από αυτόν να του παραδώσει το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ. Στη συνέχεια, αφού δεν κατάφερε να αποσπάσει χρήματα από τον 83χρονο, αποχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, υπήρχε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, με την έκδοση σχετικών αναζητήσεων και ερευνών, με αποτέλεσμα να εντοπισθεί και να συλληφθεί ο δράσης, τη στιγμή που επιχειρούσε να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα, από το Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Καστανέων.

Ο 83χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Σημειώνεται ότι ο 34χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές, παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και της νομοθεσίας περί όπλων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑