Ειδήσεις

Published on July 28th, 2014 | by fileto

0

Πόλεμος ανακοινώσεων για μια απογραφή και δημοσιεύματα

«Σε συντονισμένη επίθεση ύποπτων συμφερόντων εξελίσσεται η υπόθεση της απογραφής ή όχι ορισμένων δημοτικών επιχειρήσεων». Αυτό τόνισαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καβάλας Χρήστος Τσοχαταρίδης, με αφορμή πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του «Έθνους της Κυριακής» αλλά και τις δηλώσεις υπουργών και κυβερνητικών κύκλων.

«Η ΔΕΥΑΚ έχει απογραφεί κανονικά. Ας ψάξουν στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης να βρουν πού έγινε το λάθος και γιατί χάθηκαν τα στοιχεία που αποδεδειγμένα η επιχείρηση απέστειλε από το Νοέμβριο του 2013. Αλλά είναι παράξενο και δυσφημιστικό να συσχετίζεται αυτό το θέμα με μια παλιά πανελλήνια έρευνα του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, η οποία, όσον αφορά τη ΔΕΥΑ Καβάλας, τέθηκε στο αρχείο.

Προφανώς ορισμένοι πιστεύουν ότι το ψέμα και η λάσπη είναι ο κατάλληλος πολιορκητικός κριός για να περάσουν τα σχέδια για την ιδιωτικοποίηση του νερού και της αποχέτευσης, καθώς και άλλων κρίσιμων και αποδοτικών τομέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης», δήλωσαν από κοινού ο δήμαρχος Καβάλας και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ.

Η ουσία είναι ότι προσπαθούν όλοι να δικαιολογήσουν το αυτονόητο. Το καλύτερο θα ήταν να κάνουν καταγγελία στον υπουργό Εσωτερικών κ. Ντινόπουλο ο οποίος έδωσε την λίστα και η οποία δημοσιεύθηκε στο σαιτ για την ΤΑ www.aftodioikisi.gr στις 23 Ιουλίου 2014.

Μετά από εκείνη την συνέντευξη ξεκίνησε σε όλη την Ελλάδα μια χιονοστοιβάδα δηλώσεων από δημάρχους ότι η λίστα δεν είναι σωστά ενημερωμένη.

Ας βγει το υπουργείο να δώσει μια σωστή λίστα να τελειώνουμε.

πηγες:

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=27340&subid=2&pubid=129792163

http://www.aftodioikisi.gr/dimoi/sto-stoxastro-elegkton-i-mpizna-ton-dimotikon-epixeiriseon

http://www.aftodioikisi.gr/proto-thema/ntinopoulos-kalei-tous-apeitharxous-airetous-me-sms-apograpste-edo-kai-tora-tis-epixeiriseis-sas


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑