Ειδήσεις

Published on July 29th, 2014 | by fileto

0

Νεαροί με πλαστά ευρώ στην Κεραμωτή

Συνελήφθησαν χθες (28-7-2014) το μεσημέρι, στη Χρυσούπολη Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης Καβάλας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 21 και 20 ετών, κατηγορούμενοι για κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων.

Ειδικότερα, οι δύο δράστες, χθες το μεσημέρι, μετέβησαν σε κατάστημα στην Κεραμωτή Καβάλας, όπου πραγματοποίησαν συναλλαγή, χρησιμοποιώντας ένα παραχαραγμένο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ.

Μετά από σχετική καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί εξέδωσαν άμεσα αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν τους δύο δράστες και να τους συλλάβουν.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε επίσης ότι οι δύο δράστες, κατά το χρονικό διάστημα 25 – 28 Ιουλίου 2014, πραγματοποίησαν άλλες έντεκα (11) συναλλαγές σε καταστήματα και επιχειρήσεις στη Θάσο, χρησιμοποιώντας παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ (8) παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 805 ευρώ. Κατασχέθηκε επίσης ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, που χρησιμοποίησαν οι δράστες σε μια από τις συναλλαγές.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης Καβάλας.

φωτο: αρχείο


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑