Ειδήσεις

Published on July 31st, 2014 | by fileto

0

Έρχονται βροχές και χαλάζι στην ΑΜΘ

Ποδαρικό θα κάνει ο Αύγουστος αύριο Παρασκευή στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη βόρεια Εύβοια, την κεντρική-ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορείου Αιγαίου με βροχές ή καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές, οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Πρόγνωση καιρού για 02/08/2014

Το Σάββατο στην κεντρική-ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία και την ανατολική νησιωτική χώρα αναμένονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές ή καταιγίδες.

Τα φαινόμενα τα οποία κατά τόπους θα είναι ισχυρά στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και πιθανώς τις πρωινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη βαθμιαία θα εξασθενήσουν και μέχρι το βράδυ θα σταματήσουν .

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα Ηπειρωτικά και την Κρήτη θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑