Ειδήσεις

Published on August 8th, 2014 | by fileto

0

Νέα παρτίδα διακινητών παράνομων μεταναστών

Συνελήφθη σήμερα (8-8-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες, σ την Εθνική Οδό Διδυμοτείχου – Αλεξανδρούπολης (ύψος οικισμού Μάνδρας), απ ό αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου Έβρου, 32 χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 32χρονος, διαπίστωσαν ότι μετέφερε με αυτό παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και το χρηματικό ποσό των 240 δολαρίων ΗΠΑ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου Έβρου.

ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΣΟΥΦΛΙ

Συνελήφθησαν χθες (7-8-2014) το πρωί, σε Επαρχιακή Οδό του Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου Έβρου, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, ένας 30χρονος υπήκοος Βουλγαρίας και ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της Χώρας είκοσι έξι (26) μη νόμιμους μετανάστες. Εικοσιπέντε (25) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Ιράκ και ένας (1) υπήκοος Συρίας.

Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 32χρονο να οδηγεί ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό στο εσωτερικό της χώρας, είκοσι έξι (26) μη νόμιμους μετανάστες και τον 30χρονο να επιβαίνει σε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες και να λειτουργεί ως προπομπός.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου Έβρου.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑