Ειδήσεις

Published on August 23rd, 2014 | by fileto

0

Κινδυνεύουν οι Γιορτές Παλιάς Πόλης Ξάνθης λόγω ΦΠΑ

Το απόγευμα της Τετάρτης συνεδρίασε η οργανωτική επιτροπή των Γιορτών Παλιάς Πόλης Ξάνθης 2014,  στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ξάνθης όπου συζητήθηκαν θέματα γύρω από τις εκδηλώσεις που ξεκινούν σε λίγες μόλις ημέρες.
Ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τα μέλη της οργανωτικής και αυτό της έκδοσης ή μη αποδείξεων από πλευράς των συλλόγων.
Όπως έγινε γνωστό για πρώτη φορά φέτος είναι πολύ πιθανό οι πολιτιστικοί σύλλογοι που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις, στήνοντας τα γνωστά στέκια τους και διοργανώνοντας τις δικές τους δράσεις παράλληλα με το πρόγραμμα των γιορτών, να απαιτηθεί να εκδώσουν αποδείξεις και κατ’ επέκταση να κάνουν χρήση ταμειακής μηχανής.
Αν αυτό συμβεί τότε υπάρχει περίπτωση να μην στηθούν πάγκοι και ψησταριές στην παλιά πόλη που είναι και το κλου των γιορτών και δίνουν ζωντάνεια στην όλη διοργάνωση.
Οι σύλλογοι δεν φαίνεται να βλέπουν με θετικό μάτι τις εξελίξεις αυτές, ενώ ορισμένοι μάλιστα ξεκαθάρισαν πως εάν δεν δοθεί η απαλλαγή δεν θα συμμετέχουν στις εκδηλώσεις, τονίζοντας πως είναι πολιτιστικοί σύλλογοι και όχι επιχειρήσεις και τέτοιοι θέλουν να παραμείνουν.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑