Αθλητικά

Published on August 24th, 2014 | by fileto

0

Ροδόπη Advendurunning με τρέξιμο στο βουνό

10 μέρες πριν το κλείσιμο των εγγραφών 163 αθλητές έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να δοκιμάσουν την εμπειρία του Advendurunning στον επετειακό 5ο ROUT 100miler που θα λάβει χώρα στις 17 & 18 Οκτώβρη στα μοναδικά δάση της Ροδόπης. 47 από αυτούς έχουν κλείσει θέση μιας κι εκτός της κάλυψης του αγωνιστικού κριτηρίου έχουν καταβάλει και τη χρηματική τους συμμετοχή.

Banner Campaign

Υπενθυμίζεται ότι φέτος η διοργάνωση θα δεχτεί 120 αθλητές ανεξαρτήτως χώρας προέλευσης και η σειρά προτεραιότητας θα έχει να κάνει με τη σειρά κατάθεσης της χρηματικής συμμετοχής μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Επίσης μερικές πληροφορίες από την προετοιμασία του αγώνα:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ: Εξαιτίας της δυσκολίας που οφείλεται στο έντονο ανάγλυφο της περιοχής, έγινε επένδυση σε νέο υλικοτεχνικό εξοπλισμό αλλά και φιλοσοφία οργάνωσης, έτσι ώστε να υπάρχει καλύτερη ποιότητα ασυρματικής επικοινωνίας.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ: Φέτος έχει ληφθεί μέριμνα για ενίσχυση της υγειονομικής φροντίδας των αθλητών με επιπλέον ιατροφαρμακευτικό υλικό αλλά και ιατρικό προσωπικό.

Στην ίδια κατεύθυνση ήταν και η εκπαίδευση των Εθελοντών/Υποστηρικτών του ROUT που έλαβε χώρα στις 1,2&3 Αυγούστου στο Δασικό χωρίο με αντικείμενο τις Πρώτες Βοήθειες, την Κίνηση σε Πεδίο, Προσανατολισμό στο δάσος, Οικολογικό αποτύπωμα και Επικοινωνίες.

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ : Ο χώρος του Δασικού Χωριού προσφέρεται σε όσους αθλητές, συνοδούς ή επισκέπτες επιθυμούν να κατασκηνώσουν ΔΩΡΕΑΝ καθώς τα υπάρχοντα σπίτια είναι όλα κατειλημμένα πλέον, από αθλητές του αγώνα. Στο Δασικό Χωριό λειτουργεί οργανωμένο εστιατόριο, το οποίο προσφέρει όλα τα είδη γευμάτων, καλύπτοντας τις διατροφικές ανάγκες των επισκεπτών του Χωριού. Επίσης, υπάρχουν διαθέσιμες τουαλέτες, όπως και μπάνιο για τους αθλητές, μετά το τέλος του αγώνα τους. Πληροφορίες για διαμονή (Δασικό χωριό, καταφύγια περιοχής κλπ) στο 6976 – 781945 (Θανάσης Καραγιάννης).


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑