Αθλητικά

Published on August 29th, 2014 | by fileto

0

Στην Ζώνη Αλεξανδρούπολης η αφή φλόγας Special Olympics της Αμβέρσας

Η Τελετή Αφής της Φλόγας της Ελπίδας για τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Special Olympics της Αμβέρσας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014 στην Αρχαία Ζώνη Αλεξανδρούπολης, στις 11.30 πμ.

Στην εκδήλωση της Αφής της Φλόγας, η διοργάνωση της οποίας είναι ευθύνη των  Special Olympics Ελλάς, σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, χαιρετισμό θα απευθύνουν η Πρόεδρος των Special Olympics Ελλάς κυρία Γιάννα Δεσποτοπούλου, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κύριος Ιωάννης Ανδριανός, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κύριος Βαγγέλης Λαμπάκης, ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκών Αγώνων Special Olympics Antwerp 2014 κύριος Guido Kestens και η Πρόεδρος των Special Olympics Ευρώπης-Ευρασίας κυρία Mary Davis.

Θα παραστούν επίσης προσωπικότητες από το χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού – Έλληνες και ξένοι – εκπρόσωποι διεθνών κοινωφελών ιδρυμάτων  και εκπρόσωποι ελληνικών και διεθνών μέσων ενημέρωσης.

Το ρόλο των Ιερειών στο χορόδραμα της Αφής της Φλόγας υποδύονται αθλήτριες της Ρυθμικής Γυμναστικής των Special Olympics Ελλάς και σπουδάστριες των σχολών χορού του Φωκά Ευαγγελινού, ο οποίος επιμελείται καλλιτεχνικά το σύνολο της εκδήλωσης. Τις χορογραφίες έχουν επιμεληθεί η Αμάντα Κουγιούφα και η Βασιλική Μπαρτσούλη. Πρωθιέρεια θα είναι η αθλήτρια της Ρυθμικής Γυμναστικής των Special Olympics Ελλάς  Ηλιάνα Συμεωνίδη.  Στο σόλο φλάουτο η Τατιάνα Κουτσούμπα.

Τους Εθνικούς Ύμνους Ελλάδας, Βελγίου και των Special Olympics αποδίδει  η Μπάντα της 12ης Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν ο Αλέξης Κωστάλας και ο αθλητής των Special Olympics Ελλάς Γιάννης Στρατηγόπουλος.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑