Ειδήσεις

Published on September 2nd, 2014 | by fileto

0

Οι ένστολοι σε κινητοποιήσεις στη ΔΕΘ

Στα πλαίσια της επίσκεψης του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, στη ΔΕΘ  οι ένστολοι, θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην οποία θα παρεβρευθούν αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί, την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014 στις 18:00 στο Λευκό Πύργο, παραμονές των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Να τι λέει η ανακοίνωση – κάλεσμα της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης:

Την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με κύρια αιτήματα:

  1. Άρση των μισθολογικών αδικιών και πλήρη συμμόρφωση της Κυβέρνησης στις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας.
  2. Διασφάλιση των ασφαλιστικών μας ταμείων και πλήρη αποκατάσταση της ζημίας που έχουν υποστεί από τα ληστρικά κουρέματα.
  3. Να δοθεί προτεραιότητα στην ενίσχυση του αξιομάχου των Σωμάτων Ασφαλείας, αλλά και του φρονήματος Αστυνομικών, Πυροσβεστών και Λιμενικών, βάζοντας τέρμα στην προσβλητική και απαξιωτική συμπεριφορά των κυβερνώντων.

Η παρουσία όλων θεωρείται κάτι περισσότερο από επιβεβλημένη. Κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος παρά μόνο ο αγώνας που δεν δόθηκε ποτέ.

Με τους αγώνες καταφέραμε να κριθούν αντισυνταγματικές οι μειώσεις στους μισθούς και στις συντάξεις και να μην εφαρμοστούν οι ψηφισμένες από το 2012 μισθολογικές περικοπές.

Η Ένωση μας συμμετέχει στη κινητοποίηση αυτή καλύπτοντας όλα τα έξοδα κίνησης και διατροφής. Η συγκέντρωση και η αναχώρηση θα γίνουν από το πάρκινγκ Εγνατία (πίσω από το γήπεδο) ώρα 13:30.

Δηλώσεις συμμετοχής σε όλα τα μέλη του Δ.Σ.

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑