Ειδήσεις

Published on September 6th, 2014 | by fileto

0

Μικροκλοπές στην Αν. Μακεδονία και Θράκη

Συνελήφθησαν  δυο φίλοι που είχαν διαρρήξει πριν από ένα μήνα το ψυγείο ενός καταστήματος στην πόλη της Δράμας και άρπαξαν από το εσωτερικό του διάφορα τρόφιμα και ροφήματα.

Η κλοπή είχε γίνει τα ξημερώματα της 9ης Αυγούστου και εξιχνιάστηκε τώρα από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας. Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν δυο Έλληνες ηλικίας 27 και 36 χρόνων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

Μια μοτοσικλέτα έκλεψαν από χωριό της Καβάλας δυο νεαροί Έλληνες ηλικίας 20 και 21 χρόνων, όμως εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του τμήματος Χρυσούπολης να κινούνται σε αγροτική περιοχή, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Στην κατοχή ενός 20χρονου βρήκαν οι αστυνομικοί το κινητό τηλέφωνο μιας 18χρονης που είχε κλαπεί στις 24 Ιουλίου στις Καστανιές Έβρου και της το επέστρεψαν. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας.

Στον ίδιο εισαγγελέα παραπέμφθηκε μια 31χρονη Ελληνίδα, που συνελήφθη στο Διδυμότειχο από αστυνομικούς της Ασφάλειας ενώ φορούσε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου το οποίο είχε κλέψει λίγη ώρα νωρίτερα από την 23χρονη ιδιοκτήτριά του!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑