Ειδήσεις

Published on September 8th, 2014 | by fileto

0

Σκούπα αστυνομίας στις Σέρρες

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού, κατόπιν διαταγής της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, από απογευματινές ώρες της 07.09.2014 έως πρώτες πρωινές της 08.09.2014 πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών .

Ειδικότερα, για την αστυνομική δράση διατέθηκαν 36 αστυνομικοί από τις κατά τόπους Αστυνομικές Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών και ελέγχθηκαν 492 άτομα, εκ των οποίων 403 ημεδαποί και 89 αλλοδαποί, 405 οχήματα, καθώς και 22 καταστήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν 11 άτομα, εκ των οποίων 6 ημεδαποί και 5 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 2 άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.

Παράλληλα, βεβαιώθηκαν 171 παραβάσεις, ως ακολούθως:

  • 152 παραβάσεις περί Κ.Ο.Κ.,
  • 1 παράβαση της Υγειονομικής Νομοθεσίας,
  • 4 παραβάσεις για στέρηση αδείας λειτουργίας καταστήματος και
  • 14 παραβάσεις για λοιπά αδικήματα.

Ανάλογες δράσεις θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται και στο μέλλον.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ

Συνελήφθη σήμερα (08.09.2014) πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα Σερρών, ένας υπήκοος Βουλγαρίας ηλικίας 29 ετών, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.

Ειδικότερα, στον Προμαχώνα Σερρών, ο προαναφερόμενος προσήλθε για είσοδο στην ελληνική επικράτεια και κατά την διενέργεια ελέγχου διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Ά Τμήματος Πρωτοδικών Βόλου, για ενδοοικογενειακή βία, σωματική βλάβη απλή, σωματική βλάβη βαριά και σωματεμπορία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑