Ειδήσεις

Published on September 9th, 2014 | by fileto

0

Αρθροπλαστική αγκώνα σε συνέδριο στον Έβρο

Λύση σε εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο, που ταλαιπωρούνται καθημερινά από κατεστραμμένη άρθρωση του αγκώνα, δίνει πλέον η ΟΛΙΚΗ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ.

Τα επιτυχημένα αποτελέσματα της μεθόδου που πλέον εφαρμόζεται σε ολόκληρο τον κόσμο παρουσιάστηκαν από διάσημους ορθοπεδικούς κατά τη διάρκεια του 20ο Κοινού Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής και της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Χεριού και Άνω Άκρου, 4 με 6 Σεπτεμβρίου στην Αλεξανδρούπολη.
«Η ολική αρθροπλαστική αγκώνα , που εφαρμόζεται πλέον και στην Ελλάδα, είναι η έσχατη αλλά η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ, για την κατεστραμμένη άρθρωση του αγκώνα» αναφέρει ο Χειρουργός Ορθοπαιδικός- Μικροχειρουργός Χεριού και αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Χεριού -Άνω Άκρου, κ Ιωάννης Α. Ιγνατιάδης.
«Η ολική αρθροπλαστική, προσθέτει ο κ Ιωάννης Α. Ιγνατιάδης, που εφαρμόζεται με απόλυτη επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια στο ισχίο και το γόνατο, τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί και γίνεται και στον αγκώνα βελτιώνοντας τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑