Ειδήσεις

Published on September 15th, 2014 | by fileto

0

Ξαφνική τριήμερη κακοκαιρία θα πλήξει την ΑΜΘ

Σήμερα βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές περιμένουμε στις περιοχές της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και των Σποράδων.
Κυριότερα θα πληγούν στην περιοχή μας Σέρρες και Δράμα.

Αύριο Τρίτη: κακοκαιρία θα επηρρεάσει κυρίως τα ανατολικά και τα βόρεια ηπειρωτικά τμήματα της χώρας και το βόρειο και κεντρικό Αιγαίο με νεφώσεις, σποραδικές βροχές και ισχυρές καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και αργότερα στην Ευβοια, την κενρική και ανατολική Στερεά και πρόσκαιρα στη Θράκη και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Πιο συγκεκριμένα οι περιοχές που θα πληγούν θα είναι η Ξάνθη, η Δράμα, το Διδυμότειχο, η Κομοτηνή, η Καβάλα, η Θάσος, η Σαμοθράκη, η Λήμνος, ο Αι – Στράτης, η Μυτιλήνη κ.λ.π.

Η Τετάρτη θα είναι μια μεταβατική μέρα καθώς τα φαινόμενα σιγά σιγά θα εξασθενούν και οδεύουμε προς βελτίωση του καιρού. Σε Μακεδονία και Θράκη περιμένουμε νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες ενώ κατά τόπους τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά ενώ ενδεχομένως να εκδηλωθούν και χαλαζοπτώσεις.

Οι περιοχές που θα πληγούν είναι οι Σέρρες, η Δράμα, η Καβάλα, η Ξάνθη, η Κομοτηνή και η Αλεξανδρούπολη. Εντονα φαινόμενα θα έχουμε και στα νησιά του βόρειοανατολικού Αιγαίου, στη Θάσο, στη Σαμοθράκη, στον Αι Στράτη, στη Λήμνο, στη Μυτιλήνη.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑