Αθλητικά

Published on September 18th, 2014 | by fileto

0

Ιερά τέρατα του ποδοσφαίρου στην Κρώμνη Δράμας

Οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Ν.Δράμας διοργανώνουν αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις στις 22/9/2014 και ώρα 6:00 μ.μ. στο γήπεδο ΑΚΡΙΤΑΣ Ν. ΚΡΩΜΝΗΣ. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 6:00 μ.μ. με τα χορευτικά συγκροτήματα της Πανηπειρωτικής Ένωσης Δράμας, της Θρακικής Εστίας Δράμας και του Συλλόγου Ποντίων Ακρίτες Ν.Κρώμνης.

Στη συνέχεια θα γίνει βράβευση των βετεράνων ποδοσφαιριστών Νεστορίδη Κώστα, Κουϊρουκίδη Λάμπη, Λουκανίδη Τάκη και Κούδα Γιώργο. Οι τρεις πρώτοι, Λουκανίδης, Νεστορίδης και Κουϊρουκίδης, από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, κατάγονται από τη Δράμα.

Θα ακολουθήσει η βράβευση των συλλόγων βετεράνων ποδοσφαιριστών των νομών Καβάλας, Σερρών, Θεσσαλονίκης, Ημαθίας , Πιερίας και Αττικής και στη συνέχεια θα διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ Ν.ΔΡΑΜΑΣ και ΕΛΛΑΔΑΣ.

Μεταξύ των βετεράνων ποδοσφαιριστών Ελλάδας θα είναι οι: Λιόλιος, Χρυαφίδης, Μιχαηλίδης, Χαραλαμπίδης, Γιαννακίδης από το Α.Ο.Καβάλας., Σταυλάς, Γκατζιλάκης, Τσιφούτης, Τσιρίκας, Σαββίδης, Αναστασιάδης, Πεπές, Πανταζής από τον Πανσερραϊκό , Λυσσαρίδης, Ορφανός, Λεοντιάδης, Ιορδανίδης από τον ΠΑΟΚ Βένος από τον ΑΡΗ , Αϊδινίου, Κωφίδης από τον ΗΡΑΚΛΗ , Τραϊνόπουλος, Τσέκος, από τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, Καλαμπάκας, Παπαϊωάννου, Διαμαντόπουλος, Παντελιάδης, Ιορδανίδης από ΠΙΕΡΙΚΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ,Παπατζίκος, Μασάδης, Σιούτης, Υφαντίδης από ΒΕΡΟΙΑ και Μάλλιαρης από ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ.
Στη συνέχεια του προγράμματος θα έχουμε ποντιακό γλέντι με τον λυράρη Νίκο Αφεντούλη και τον τραγουδιστή Αχιλλέα Βασιλειάδη και θα ακολουθήσει λαϊκό πρόγραμμα με το συγκρότημα του Χρόνη Παναγιώτη ενώ στο βιολί θα είναι ο Σίμος Μπεΐνογλου.
Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι: η Αντιπεριφέρεια Δράμας, ο Δήμος Δράμας, ο Δήμος Προσοτσάνης και η ΕΠΣ Δράμας.

Οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Ν.Δράμας καλούν όλους τους Δραμινούς να έρθουν στην εκδήλωση για να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.
Οι εκδηλώσεις αυτές γίνονται για να ενισχυθεί το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ-ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΡΑΜΑΣ.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑