Ειδήσεις

Published on September 20th, 2014 | by fileto

0

Μοιράζει κουμπαράδες η ΝΔ για ενίσχυση

Σε στελέχη της ΝΔ μοιράζονται κουμπαράδες προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για το κόμμα και να ενισχυθεί ο προεκλογικός αγώνας της μια που όπως φαίνεται οι κάλπες μπορεί να είναι κοντά.

Παράλληλα θα λειτουργήσει και σχολείο επιμόρφωσης νέων στελεχών, αλλά και θα αγορασθούν μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, όπως βίντεο προτζέκτορες, υπολογιστές και βιβλιοθηκη.

Οι πρωτοβουλίες αυτές ανήκουν στην πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ροδόπης κ. Μορφακίδη (επιστήθιο φίλο του Αντώνη Σαμαρά), ο οποίος θέλει να ανασυγκροτήσει την τοπική της ΝΔ και να βρει στελέχη για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Οι κουμπαράδες που παραγγέλθηκαν από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο είναι 400 τεμάχια, ενώ οι υπεύθυνοι Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Κοινωνικής Δικτύωσης της ΝΟΔΕ, Γιώργος Ταταράκης (γραμματέας της οργάνωσης) και Ελένη Γελάτου (υπεύθυνη στρατηγικού σχεδιασμού) θα προχωρήσουν και σε νέες δράσεις προκειμένου να αφυπνιστεί το χειμαζόμενο και σε ραστώνη κόμμα της ΝΔ στην Ροδόπη.

Τα στελέχη τα οποία προετοιμάζονται για τις επόμενες εκλογές σύμφωνα με πληροφορίες είναι η Φελίνα Καζάκου Βρούζου, ο μουσουλμάνος Οντέρ Μουμίν και ο Γιώργος Κυμπαρίδης.

με πληροφορίες από το IN KOMOTINI


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑